Mary Crawford's Birthday Todd Crawford's Birthday

11:35 CTH Wheels Up for Omaha, NE

AM Airport: Reagan National

ET Flight: Midwest 53

Manifest: CTH

Seats: TBD (requested, not confirmed)

Confirmation #: GZPTYC

1:09 CTH Wheels Down in Omaha

PM Met By: CT Cell:

Drive to: Condo

TBD CTH attend Huskers vs. Missouri football game

AM Note: This is homecoming weekend

CT Note: ABC has an option on game, waiting

for game time to be determined

Senator Chuck Hagel Sunday, November 5, 2006 Page 1

9:00

CTH depart condo for Elliott Aviation

AM

Driver:

CT

Cell:

9:30

CTH Wheels up from Omaha for Sioux City

AM

Tail Number: 376 RC

CT

Pilots:

Shawn Davis

Cell: (515) 554-5277

Mike Henry

Cell: (402) 443-7691

Manifest: CTH,

Flight Time: 35 minutes

10:05

CTH Wheels down in Sioux City

AM

Drive to: South Sioux City Pancake Breakfast

CT

Driver: Tom Janssen Cell: (402) 630-9273 Drive Time: 15 minutes

10:30

CTH attend South Sioux City Pancake Breakfast

AM

Location: South Sioux City Senior High

CT

Address:

Contact: Rod Krough

Cell:

Agenda:

11:15

CTH depart for Sioux City Airport

AM CT Driver: Tom Janssen Cell: (402) 630-9273

11:35

CTH Wheels up for Scottsbluff Rally

AM

Tail Number: 376 RC

CT

Pilots:

Shawn Davis

Cell: (515) 554-5277

Mike Henry

Cell: (402) 443-7691

Manifest: CTH,

Flight Time: 1 hour and 55 minutes + time Change

Senator Chuck Hagel Sunday, November 5, 2006

Page 2

12:30 CTH participate in Scottsbluff Rally

PM Location: Scottsbluff Regional Airport

MT Address:

Contact: Mary Crawford

Cell: (402) Agenda:

Note: Rally runs from 12:30 to 1:00 Note: 15 minutes of downtime after

rally to return calls, etc.

1:15 CTH Wheels up for Lexington

PM Tail Number::

MT Pilots: Shawn Davis Cell: (515) 554-5277

Mike Henry Cell: (402) 443-7691

Manifest: CTH,

Flight Time: 1 hour + time Change

3:15 CTH participate in Lexington Rally

PM Location: Lexington Airport

CT Contact: Julie Brooker Cell: (402) 770-3474

Agenda:

Note: Rally runs 3:15 to 3:45 Note: 15 minutes of downtime to return calls, etc. after the rally

4:00 CTH Wheels up for Columbus

PM Tail Number: 376 RC

CT Pilots: Shawn Davis Cell: (515) 554-5277 Mike Henry Cell: (402) 443-7691

Manifest: CTH,

Flight Time: 45 minutes

Note: TCJ will be in Columbus when CTH

arrives.

Senator Chuck Hagel Sunday, November 5, 2006

Page 3

4:45

CTH participate in Columbus Rally

PM

Location: Columbus Airport

CT

Address:

Contact: Natalie Krings

Cell:

Agenda:

Note: Rally runs from 4:45 to 5:30

5:30

CTH Wheels up for Beatrice

PM

Tail Number: 376 RC

CT

Pilots:

Shawn Davis

Cell: (515) 554-5277

Mike Henry

Cell: (402) 443-7691

Manifest: CTH,

Flight Time: 35 minutes

6:05

CTH participate in Beatrice Rally

PM

Location: Beatrice Airport

CT

Address:

Contact:

Cell:

Agenda:

Note: Rally runs from 6:00 to 6:30

Note: 15 minutes of down time to return

phone calls, etc. after the rally

6:45

CTH Wheels up for Norfolk

PM

Tail Number:

CT

Pilots:

Shawn Davis

Cell: (515) 554-5277 Cell: (402) 443-7691

Mike Henry

Manifest: CTH,

Flight Time: 45 minutes

Note: TCJ will be in Norfolk

when CTH arrives

7:30 CTH participate in Norfolk Rally

PM Location: CT Contact:

> Cell: Agenda: Note:

8:15 CTH Wheels up for Omaha

PM Tail Number:

CT Pilots: Shawn Davis Cell: (515) 554-5277
Mike Henry Cell: (402) 443-7691

Manifest: CTH,

Flight Time: 40 minutes

8:55 CTH Wheels down in Omaha

PM Depart for: Condo

CT Driver: Cell:

9:15 CTH arrive at condo

PM CT

O/N Condo

Senator Chuck Hagel

Monday, November 6, 2006

11:00 CTH Wheels up for Kearney

AM Tail Number: 376 RC

CT Pilots: Shawn Davis Cell: (515) 554-5277 Mike Henry Cell: (402) 443-7691

Page 2

Manifest: CTH,

Flight Time: 37 minutes

11:37 CTH participate in Kearney Rally

AM Location: Kearney Airport

CT Address: Contact: Julie Brooker

Contact: Julie Brooker Cell: (402) 770-3474

Agenda: Note: Rally from 11:30 to 12:15 Note: 15 minutes of downtime to return phone calls, etc. after rally

12:30 CTH Wheels up for Grand Island

PM Tail Number: 376 RC

CT Pilots: Shawn Davis Cell: (515) 554-5277 Mike Henry Cell: (402) 443-7691

Manifest: CTH,

Flight Time: 25 minutes

12:55 CTH participate in Grand Island Rally

PM Location: Grand Island Airport

CT Contact:

Cell: Agenda:

Note: Rally runs from 12:45 to 1:30

Note: 15 minutes of downtime to return phone

calls, etc. after rally

Senator Chuck Hagel Monday, November 6, 2006

Page 3

1:45 CTH Wheels up for Hastings

PM Tail Number: 376 RC

CT Pilots: Shawn Davis Cell: (515) 554-5277

Mike Henry Cell: (402) 443-7691

Manifest: CTH,

Flight Time: 25 minutes

2:10 CTH participate in Hastings Rally

PM Location: Hastings Airport

CT Contact:

Cell:

Agenda:

Note: Rally runs from 2:00 to 2:45 Note: 15 minutes of downtime to return phone calls, etc. after rally

3:00 CTH Wheels up for Lincoln

PM Tail Number:

CT Pilots: Shawn Davis Cell: (515) 554-5277

Mike Henry Cell: (402) 443-7691

Manifest: CTH,

Flight Time: 35 minutes

3:35 CTH participate in Lincoln Rally

PM Location: Duncan Aviation

CT Contact:

Cell:

Agenda:

Note: Rally runs from 3:30 to 4:15 Note: 15 minutes of downtime to return phone calls, etc. after rally Senator Chuck Hagel Monday, November 6, 2006

Page 4

4:30 CTH Wheels up for Omaha

PM Tail Number: 376 RC

CT Pilots: Shawn Davis Cell: (515) 554-5277 Mike Henry Cell: (402) 443-7691

Manifest: CTH,

Flight Time: 30 minutes

5:00 CTH participate in Omaha Airport (Millard Airport)

PM Location: Millard Airport

CT Contact:

Cell: Agenda:

Note: Rally runs from 5:00 to 5:45 Note: 15 minutes of downtime to

return phone calls, etc.

6:00 CTH drive to Bellevue, NE

PM Driver: Tom Janssen CT Cell: (402) 630-9273

Drive to: Richmont Village

Address: Cornhusker and highway 73

6:30 CTH participate in Bellevue rally

PM Location: Richmont Village

CT Contact: Neil Moseman

Cell: (402) Agenda:

Note: Rally runs from 6:15 to 7:30

7:30 Possible CTH depart for visit to campaign phone bank

PM Driver: CT Cell:

Senator Chuck Hagel	
Monday, November 6, 2	006

Condo

O/N

Page 5

7:45	CTH visit volunteer phone bank
PM	Location: Omaha
CT	
8:30	CTH depart for condo
PM	Driver:
CT	Cell:
8:45	CTH arrive at condo
PM	
CT	

Senator Chuck Hagel Tuesday, November 7, 2006

Page 1

Kevin Chapman's 30th Birthday

11:00 CTH depart condo for

AM polling place

CT Driver: Tom Janssen

Cell: (402) 630-9273

11:15 CTH arrive at polling place to vote

AM Location: Regency Lake and Tennis Club

CT Address: 606 Regency Parkway Room: Youth Room, lower level

of the Tennis Club.

Door: USE THE EAST DOOR ON

THE LOWER LEVEL

Note: HRB confirmed polling place with the Douglas County Election

Commission.

12:15 CTH depart for Omaha office

PM Driver: Tom Janssen CT Cell: (402) 630-9273

12:30 CTH office time

PM Location: Omaha office

CT

2:30 CTH depart for Visiting Nurses Association

PM Driver: Tom Janssen CT Cell: (402) 630-9273

Senator Chuck Hagel
Tuesday, November 7, 2006

Page 2

Tuesday	, November 7, 2006
2:30	CTH tour Visiting Nurses Association and
PM	meet with staff regarding telehealth monitoring
CT	technology
	Location: Omaha
	Contact: Mikki
	Cell:
	Agenda:
	Detailed agenda from Mikki by 10/25 afternoon
	Note: CTH invited CEO Jaime Summerfeldt
3:30	CTH depart for Koley Jessen
PM	Driver: Tom Janssen
CT	Cell: (402) 630-9273
3:45	CTH meet with Mr. Paul Jessen
PM	at Koley Jessen
CT	Location: One Pacific Place
	8 th Floor
	Parking:
	Phone: (402) 343-3710
	Cell: (402) 319-777

CTH downtime at the condo

4:00 PM CT Senator Chuck Hagel Tuesday, November 7, 2006 Page 3

6:00

HOLD-CTH depart for victory parties

PM

CT

Victory Party Locations:

Congressman Lee Terry Victory Party

Location: Firefighters Union Hall

Address: 6005 Grover Street, Omaha

Time: 7:00-11:00 PM

O/N Condo

Senator Chuck Hagel Wednesday, November 8, 2006

Page 1

Japon Labor

11:40

CTH depart condo for

AM

Habitat for Humanity Luncheon

CT

Driver: Tom Janssen Cell: (402) 630-9273

Drive to: Gallup University Campus

Address: 1001 Gallup Drive Parking: There will be parking reserved in circle drive, CTH can

leave his car

Met by: Tina Hubbell, Director of Development

12:00

CTH give remarks at Habitat for Humanity

Staff:

PM

fundraising Luncheon

CT

Location: Omaha

Gallup University Campus

Address: 1001 Gallup Drive

Contact: Tina Hubbell, Director of Development

Cell: (402) 706-9157

Agenda:

12:00 CTH arrive, met by Tina Hubbell

12:05 CTH escort CTH to the Niobrara Room
-Lunch will be served while CTH is arriving

12:20 Ms. Amanda Jedlicka brief welcoming remarks And introduce John Schembari

12:25 Board President John Schembari brief remarks And introduce CTH

12:30 CTH brief remarks (10 minutes)

Topics: importance of volunteerism, affordable Housing, civic responsibility

12:40 CTH Q and A (8 minutes)

Facilitator: Ms. Jedlicka will facilitate

12:50 program concludes

1:00 CTH depart (Ms. Hubbell will escort him out)

Attendance: 30 people

Senato	r Chuck Hagel
Wedne	sday, November 8, 2006
1.00	CTU deport for Ome

O/N

condo

Page 2

1:00	CTH depart for Omaha office
PM	Driver: Tom Janssen
CT	Cell: (402) 630-9273
1:30	CTH office time
PM	
CT	
2:00	CTH conduct interview with U.S. Attorney candidate
PM	Location: Omaha office
CT	
3:30	CTH conduct interview with U.S. Attorney candidate
PM	Location: Omaha office
CT	
4:30	CTH depart for condo
PM	Driver: Tom Janssen
CT	Cell: (402) 630-9273
4:45	CTH arrive at condo
PM	
CT	